Over ONS

Professionele hosting sinds 2005

EK-Hosting Internet Solutions is een internetserviceprovider die garant staat voor persoonlijke aandacht en maatwerk van hoge kwaliteit. Sinds onze oprichting in 2005 hebben we ons bewezen als een betrouwbare en stabiele partner voor internetdiensten, zowel voor particulieren als bedrijven.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn bij ons prioriteit; daarom maken wij uitsluitend gebruik van A-merk apparatuur. Onze servers bevinden zich in veilige en betrouwbare datacentra in Dronten en Meppel.

Daarnaast is onze prijs/kwaliteitverhouding uitstekend te noemen. Hoewel we niet altijd de goedkoopste optie kunnen bieden – want kwaliteit heeft nu eenmaal zijn prijs – doen we er alles aan om u zo aantrekkelijk mogelijke tarieven aan te bieden.

15+

Jaar van ervaring

1000+

Tevreden klanten

Onze Missie

Bij EK-Hosting zorgen we ervoor dat je uitstekende hostingdiensten krijgt die aan je behoeften voldoen. We hechten veel waarde aan goede service en snelle reacties.

Onze Waarden

Bij EK-Hosting zijn onze belangrijkste waarden gericht op het waarborgen van klanttevredenheid, evenals op het leveren van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid in al onze diensten.

Klaar om te beginnen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw hostingbehoeften en vragen.

Scroll naar boven